** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

ml zaciDnešní mistrovské utkání jsme z důvodu konání olympiády školek na hřišti ve Lhotě sehrály v azylu ve Veletově.Od prvního hvizdu jsme měli utkání pod kontrolou, ale nedařilo se nám zakončovat akce.Až v půlce prvního poločasu se za vápnem rozhodl vystřelit Záhora a byl z toho gól. Poté do poločasu přidali góly ještě Pokorný a Bareš.

Do kabin se šlo za stavu 3:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili tak jak jsme ukončili první,po pěkné akci jsme byli faulováni ve vápně a nařízený pokutový kop proměnil Záhora 4:0. Poté jsme si vybrali menší pauzu ,kdy jsme udělali dvě chyby za sebou a přišel zákonitý trest snížení laciným gólem na 4:1. Do konce zápasu jsme si vypracovali ještě několik slibných šancí,ale žádnou už se nám nepodařilo proměnit.Zápas tak skončil naši výhrou 4:1.
Trenér :Sandholc Zbyněk
Vedoucí : Dušek Karel
Asistent :Věříš Pavel
Dále bych rád pozval příznivce starších žáků a nejenom ty na příští utkání,které hrajeme v Jesenici v neděli od 10 hod.Odjezd autobusu ze hřiště je v 7"30 hod. Poslední a rozhodující utkání o to, jestli tuto soutěž dotáhneme do VÍTĚZSTVÍ .LHOTA DO TOHO!!!

(c)2014 Wendy