** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Dne 8.2. jsme v hale Stap Kolín zkusili uspořádat turnaj starších žáků U- 15 ( ročník 1999 a mladší) Na turnaj byli přizváni týmy FK KOLÍN ( liga žáků), PODĚBRADY a VELIM ( KP žáků) J.LHOTA 2 týmy a TEPLÝŠOVICE (IA třída), POLEPY ( OP)
Turnaj se hrál systémem každý s každým, 1 X12 min.

Od začátku turnaje všechno probíhalo jak mělo a také zápasy měli dobrou úroveň. FK KOLÍ U 15 dokazoval, že liga je liga zvláště v zápase s Velimí 5:1, ale také poznal že v hale není slabých soupeřů ( viz boj s naším béčkem).
Jedním z nejhezčích utkání byl zápas TEPLÝŠOVICE – J.LHOTA A ( 1:0) který se hrál nahoru a dolů. I Polepy s výborným Hruškou v brance statečně vzdorovali silnějším týmům. A teď k našim ÁČKO dvakrát vyhrálo ( J.Lhota B 2:0, Polepy 2:0)Poté nešťastně dvakrát prohrálo ( TEPLÝŠOVICE 0:1, FK KOLÍN 1:2) aby v posledních dvou zápasech porazilo účastníky KP žáků

( 1:0 Poděbrady, Velim 2:0) a skončilo po zásluze třetí. Navíc brankář Luboš Karban byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje ! Naše BÉČKO prohrálo s J.Lhota A 0:2, Teplýšovicemi 0:2, Velim 0:4,po velké bitvě a výborném našem výkonu 0:2 s FK Kolín,Polepy 1:2, Poděbrady 0:4 a skončilo sedmé. Škoda kolísavých výkonů.

Turnaj vyhrál bez ztráty kytičky FK KOLÍN ( 6-0-0 18 bodů); druhé Teplýšovice (4-0-2 12 bodů); třetí J.Lhota A ( 4-0-2 12 bodů) ; čtvrté Poděbrady ( 3-0-3 9 bodů) ; páté neobvykle nevýrazná Velim ( 3-0-3 9 bodů) ; šesté Polepy ( 1-0-5 3 body) a sedmá J.Lhota B( 0-0-6 0 bodů ) Bylo vidět, že všichni chtějí vyhrávat a ani jeden z 21 zápasů neskončil remízou !!! Nejlepším hráčem byl zvolen Matěj Novák z FK Kolín, brankářem Luboš Karban a cenu ředitele turnaje dostal p. Petr veselý Sokol Teplýšovice. Utkání výborným způsobem odřídil ,,doyen,, mezi rozhodčími Míra Kratochvíl a náš zlatý vedoucí Kája Dušek. Celý turnaj proběhl perfektně také díky časomíře slečny Sandholcové a Pepy Kubíčka. Kluci díky a doufám, že to zopakujeme.

Zbyněk Sandholc trenér starších žáků J.Lhota

(c)2014 Wendy