** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Nad následujícím víkendem visí několik otázek. Dorost má před sebou domácí premiéru v novém roce, dokáže zastavit kutnohorskou Spartu? Rezerva jede odehrát další derby, zvládne i druhé derby za tři body? A A-tým vyráží do Rožďalovic, bude to vítězný výjezd?

30. 3. 2024 (sobota) – 16:30 – FC Trnavan Rožďalovice vs. A-tým
Naše hlavní mužstvo vyráží ukořistit první jarní body do Rožďalovic. Domácí v prvním jarním utkání padli na hřišti v Semicích 1:2. V Semicích však od 28. minuty vedli, poté je skolil semický kapitán Kamlach dvěma góly. Aktuálně se nachází na 10. místě s 18 body.
Lhotě se také nevyvedlo první utkání na jaře. V domácím utkání prohrála nejtěsnějším rozdílem s Plaňany. Proto jede do Rožďalovic odčinit tuto porážku. Otazník však visí nad startem Františka Dvořáka, který se v předešlém utkání zranil. Gólman Karban by do utkání nastoupit neměl kvůli jeho zranění ruky. Lhotecký celek je těsně za Rožďalovicemi s dvou bodovým mankem.
Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou Lhoty 2:1. O výhře rozhodla stoperská dvojice – Vlasák s Kličkou.
Rozhodčím bude Tomáš Souček. Na čarách mu bude pomáhat Miloš Jarolímek a Josef Blížil. Delegátem utkání bude Adam Kindl.


31. 3. 2024 (neděle) – 10:00 – Dorost vs. Sparta Kutná Hora
Rozhodčí: Michal Fíla
- Lhota: 13. místo – 7 bodů
- Sparta KH: 3. místo – 31 bodů


31. 3. 2024 (neděle) – 16:30 – SK Krakovany B vs. B-tým
První výjezd naší rezervy je do blízkých Krakovan. Utkáme se s místním B-týmem. Krakovanští v prvním kole jarní fáze soutěže vyjeli do Veletova. Vyrovnané utkání rozhodl veletovský Adamec těsně před koncem. Začátek však náš příští soupeř měl slibný, jelikož už v 7. minutě se ujal vedení díky proměněné penaltě Kosprda. Avšak o pár minut později už bylo srovnáno. Josef Robovský si vstřelil vlastní gól. 10 minut před koncem první půle si ale Krakovany vzali vedení zpět. Střelcem branky byl opět Kosprd. Veletovu se podařilo srovnat až v 72. minutě díky ráně Roberta Dunky. První veletovské vedení v zápase přišlo v 88. minutě. Kapitán Adamec vítěznou ranou rozradostnil veletovské příznivce. Krakovany se drží na předposledním místě tabulky, pod nimi je pouze štítarské béčko.
Oproti krakovanskému týmu se tomu našemu podařilo zvítězit. Před domácím publikem jsme po gólech Karbana a Rozumného porazili Velký Osek 2:0. Celek pod kormidlem Radka Patočky se díky této výhře vyšvihl na čtvrtou příčku, bod za třetí Veletov.
Poslední vzájemný duel přinesl přestřelku. Krakovany jsme dokázali porazit 7:3. Hrdinou zápasu byl Aleš Krupka, jelikož za druhý poločas vstřelil úctyhodný hattrick. Do zápisu utkání se také gólově zapsali dvakrát Rozumný, a po jedné brance Dvořák s Karbanem.
Rozhodčím je jmenován Miroslav Klíma.


Budeme rádi za návštěvu utkání jakéhokoliv našeho mužstva. Těšíme se na vás!

(c)2014 Wendy