** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Poslední utkání našich dorostenců skončilo remízou 2:2. Přezimují ve spodní části tabulky.

Lhotečtí dorostenci, kteří měli slíbenou odměnu za bodový zisk, na soupeře vlétli jako uragán. Již v první minutě se díky útoku z pravé strany a tvrdé ráně z kopaček Topinky mohli radovat z brzkého vedení 1:0. Rychlý nástup nepolevoval. Další šanci měli domácí o pár minut později, střelu z malého vápna však vychytal soupeřův brankář. Brankář se činil i na druhé straně, ránu pár metrů před velkým vápnem dokázal vyboxovat na rohový kop. Další rány dokázala zlikvidovat zodpovědná lhotecká obrana. Avšak ve 23. minutě darovali domácí Čelákovicím pokutový kop. Na starost si ji vzal Fiala a ranou po své levé ruce srovnal. Na další gól se nečekalo dlouho. Centrem z pravé strany našel jeden z protihráčů na zadní tyči hlavičkujícího a poté i skórujícího kapitána Stehlíka a ten dal svému týmu vedení 2:1 – běžela 31. minuta. Do konce první půle to byl spíše pouze boj ve středu pole. A tak první dění skončilo vedením 2:1 pro hosty.

Druhá půle začala stejně jako ta první, převládal boj ve středu hřiště. Na pár ojedinělých šancí, ať už domácích, či hostí, se nic nebezpečného nestalo. Za zmínku stojí střela Dohaniče, kterou vytěsnil hostující gólman na rohový kop. Po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal Senohrábek a hlavou srovnal stav zápasu. Ve druhém poločase se však nic jiného kromě vyrovnávajícího gólu neodehrálo. Utkání skončilo remízou 2:2.

Sestava:
Hála (K) – Karban, Louman, Topinka – J. Hofierka, Záhora, Rezler, Senohrábek, Věříš – Zmátlo, Dohanič
Na lavičce:
Vávra, Janáček, M. Hofierka a Bourek

ŽK: Dohanič (26.), Louman (64.), Věříš (82.), Senohrábek (84.) – žádná
ČK: žádná
Rozhodčí: Ondřej Bekešský
Počet diváků: 40

Jak hodnotí utkání vedoucí mužstva Lubomír Fejt st.?
„Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a odměnou nám byl vedoucí gól. Chtěli jsme na tento gól navázat i druhým, abychom získali potřebný klid, ale to se nám bohužel nepovedlo. Mrzí mě některé chyby v obraně, zejména darovaná penalta, díky které soupeři narostla křídla a i sebevědomí. Musím však vyzdvihnout opravdovou touhu zvítězit v dnešním duelu. Je samozřejmě škoda, že se nám v závěru utkání nepovedlo dát rozhodující gól, ale musíme se spokojit i s bodem, který tomuto utkání náležitě sluší.“

A jak hodnotí první polovinu sezóny?
„Nebudu lhát, nikdo v týmu není spokojený, že se nacházíme ve spodku tabulky. Představa byla o něco jiná, o to víc nás to štve a mrzí. Některé zápasy jsme měli zvládnout, například domácí duel se Zručí či se Suchdolem. Doufejme, že nám body z těchto zápasů nebudou chybět v následující fázi soutěže. Kdybych to měl celé shrnout, tak převažuje neuspokojení. Ano, můžeme si říct, že výkony v Českém Brodě či v Kutné Hoře byli výborné. Avšak to byli zápasy, kdy málokdo čekal, že bychom něco uhráli. Je ohromně důležité zvládat utkání s tabulkovými sousedy, tím myslím právě Suchdol, Zruč atd. Nebojím se, že by jarní část byla stejná či ještě horší. Máme mladý tým, ale nemám obavy, že bychom jarní část nezvládli.“

Děkujeme soupeři za zápas a přejeme jen to nejlepší do dalších zápasů!

Dorostenci zakončují podzimní část na předposledním místě. Se sedmi body jsou za zády týmu ze Suchdolu. Na poslední Krakovany mají šesti-bodový polštář. Jarní část začíná koncem března, budeme Vás informovat.

Děkujeme hráčům, trenérům a lidem, kteří se starají o chod dorosteneckého mužstva. Také velké díky patří rodičům a příznivcům Lhoty. Buďte u toho nadále s námi, těšíme se v roce 2024 a přejeme klidné svátky!


(c)2014 Wendy