** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Jestřabí Lhota - Votice 2:0(0:0)

"2.11. v sobotu jsme sehráli poslední mistrovský zápas s mužstvem ze spodní části tabulky.Naši hráči měli po celý zápas velkou převahu,ale naše hra byla velmi laxní bez nápadu či důrazu.Tomu taky odpovídal poločas zápasu 0:0.Ve druhém jsme se mírně zlepšili a přišli i góly. První byl pokutový kop a proti minulému zápasu žádný problém 1:0

se zahráváním.Poté jsme přidali ještě jeden na 2:0. Hosté měli pouze jednu šanci na konci zápasu ,když náš golman vytěsnil střelu na roh. I přes dnešní špatný výkon musíme hráče pochválit za podzimní část soutěže a popřát hodně zdraví a sportovního nadšení do jarní části.Tímto také děkuji všem rodičům za podporu hráčů a vedení družstva.Obzvlášť bych rád poděkoval p. Sandholcovi,který dětem věnuje obrovské množství času a energie." (K.Dušek)

Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí :Dušek Karel

Straky - Jestřabí Lhota 2:1(1:1)

"26.10.2013 v sobotu jsme se jeli

utkat na půdu v tabulce sousedních Strak.Utkání bylo po celý zápas vyrovnané,i když domácí měli více hry ve středu hřiště. Domácí se ujali po sporné situaci ve vápně vedení 1:0. Mi jsme reagovali z trestného kopu po 10 min.vyrovnávací brankou na 1:1.Ve druhém poločase po zbytečné ztátě jsme inkasovali druhý gól na 2:1.Naši se nevzdali a 7min. před koncem utkání jsme dostali šanci na srovnání skóre pokutovým kopem.Bohužel i když byli určeni hráči na zahrávání kopu tak se zalekli šance na vyrovnání.Bohužel se šance zalekli natolik ,že jsme pokutový kop neproměnili a stratili tím šanci na bodový zisk alespoň jednoho bodu ze soupeřova hřiště." (K.Dušek)

Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel

Jestřabí Lhota - Český Brod 2:1 (1:0)

"V dalším kole krajské třídy jsme na domácín hřišti přivítali hráče z Českého Brodu.Soupeř byl v tabulce o místo víš než náš celek a o nějaký bod měl více. Pokuď jsme chtěli zůstat v kontaktu se soupeřem tak naši hráči museli hrát na plno a plnit taktické úkoly.Soupeř neměl ještě žádnou prohru jen výhry a remízy a bylo na našich hráčích je o tuto výsadu připravit.A naši hráči hráli opravdu velmi zodpovědně.Dnes se musí pochválit celý team od golmana až po útok.Soupeř byl kvalitní a naši hráči byli dnes ještě lepší a proto jsme vyhráli.Poločas skončil 1:0,a ve druhém poločase jsme přidali důležitou druhou branku na 2:0.Soupeř stačil ke konci zápasu už jen korigovat skóre na 2:1 po teči domácí obrany." (K.Dušek)
Trenér : Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel

Příští týden jedeme na horkou půdu Strak. Odjezd je tentokrát autami od garáže v 7"45hod.v sobotu.

Kouřim-Jestřabí Lhota 0:3 (0:2)

"Dnes na svátek Václava 28.9. naši hráči sehráli slušné utkání v Kouřimi.První poločas jsme sice vyhráli 2:0,ale první vekou příležitost měli domácí.Ale náš golman se překonal,střela šla krásně k tyči,golman ji konečkami prstů vytěsnil na tyč a od ní za jeho zády šla ven.Pak jsme začli lépe kombinovat a přišli góly.Jinak celý zápas jsme měli územní převahu s několika dobrýma šancemi.Domácí měli ještě jednu slušnou šanci ve druhém poločase ,ale domácí útočník branku přestřelil.Po tomto varování z domácích kopaček jsme přidali ještě jeden gól a pozásluze jsme si přivezli 3 body ze soupeřova hřiště.Pokuď se určití hráči budou více soustředit na zakončení,tak takovéto zápasy můžou skončit i větším brankovým rozdílem než skončil tento." (K.Dušek)
Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel

Jestřabí Lhota - Čelákovice 0:4 (0:1)

"Do zápasu jsme nastoupili s aktivitou, bohužel po deseti min. jsme nechávali více aktiviti na kopačkách hostujících hráčů.V prvním poločase jsme měli i několik slibných příležitostí,ale zakončení jsme řešili velmi špatně.Trest přišel v závěru poločasu,když jsme neuhlídali hráče a ten neměl už problém vsítit gól 0:1.Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím , že se o výsledek více poperem ale realita byla někde jinde.Hned na začátku druhé půle nás podržel golman,to bylo první varování.Hráči si z něj nevzali ponaučení a tak přišli další tresty v podobě tří gólů.Dnes naši hráči nepředvedli dobrý výkon a navázali na minulé kolo.Odčinit poslední porážky budou mít příští sobotu v Kouřimi,kde utkání začíná v 10 hod."(K.Dušek)
Trenér:Zbyněk Sandholc
Vedoucí: Karel Dušek

Teplýšovice - Jestřabí Lhota 2:0 (0:0)

"Dnes 15.9. v nedělním ránu jsme opět vyrazili na mistrovské utkání na půdu soupeře a to týmTeplýšovic.Na toto utkání jsme odjeli bez několika hráčů ze základního kádru.První poločas hlavně první část poločasu jsme odehráli slušně,až v poslední 10 minutovce nás domácí zatlačili před naše vápno.Poločas skončil bez branek.Ve druhém poločase asi v 7 min. přišlo naše první zaváhání 1:0.Po dalších asi 7 min.už to bylo 2:0,když naši hráči nechali bez dozoru domácí hráče kteří už neměli problém skórovat. V celém zápase jsme měli pár šancí ,ale bez úspěšného zakončení ,kdy jsme finální část zbrkle řešili.Dá se říci ,že jsme v celém utkání byli u všeho o krok dál .Domácí hráči měli převahu ve středu hřiště,kde nám moc mičud nepůjčovali. Někteří naši hráči musí více zabojovat a přitvrdit v soubojích o míč v dalších utkáních." (K.Dušek)
Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel

Jestřabí Lhota - Kutná Hora 2:3 (1:2)

"Dnes 31.8. jsme zahájili novou sezónu ,při které k nám přijelo mužstvo Kutné Hory. Zápas jsme začali slibně a ujali se i vedení. Soupeř hrál na brejky a ty se jim dařili a skóre do poločasu obrátili na 1:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním skóre otočit, ale opět z brejku jsme dostali gól na 1:3.Po chvíli se nám podařilo snížit , ale to bylo z naší strany vše. Poté jsme už mičudy pouze nakopávali a to není naše hra , kterou by jsme chtěli produkovat. Další zápas hrajeme už ve středu 4.9. kdy zajíždíme na půdu Týnce nad Sázavou a anglický týden zakončíme opět v sobotu 7.9. kdy zajíždíme na půdu Slávie Jesenice." (K.Dušek)

Trenér- Sandholc Zbyněk
Vedoucí- Dušek Karel

================================Sezóna 2012/2013==================================================

Jestřabí Lhota - Bohemia Poděbrady 1:5 (0:1)
"Dnes 1.6.2013 jsme odehráli poslední utkání v soutěžním ročníku 2012/2013 proti prvnímu mančaftu z naší skupiny.Tím byl soupeř Bohemia Poďěbrady,který měl náskok na náš mančaft 5 bodů.Zápas byl velmi kvalitní z obou stran a náš celek měl mírnou převahu po celé utkání.Bohužel v posledních zápasech nás opustilo střelecké šťěstí a i tento zápas nebylo jinak.Náš soupeř měl 5 šancí a dal 5 gólů, my z mnoha příležitostí proměnili pouze jeden trestný kop.Ale i tak musíme celé mužstvo za celou sezónu pochválit ,protože je to za celou dobu poprvé ,kdy mládež skončila v 1 A tř. mezi prvními třemi a to na DRUHÉM MÍSTĚ. Skóre zápasu 1:5 (0:1)
Dále bych chtěl poděkovat trenéru p.Sandholcovi Zbyňku ,který mužstvo velice pozvedl na takovou úroveň.Všem mnoho zdraví a úspěchů v nadcházející sezóně přeje vedoucí mužstva Dušek Karel. "

Velký Borek- Jestřabí Lhota 3:2(2:0)
"25.5.2013 v sobotu jsme sehráli utkání ve kterém jsme museli zvítězit,aby bylo v posledním ukání možno hrát o první místo v tabulce.Bohužel první poločas ve Velkém Borku jsme zaspali a poločas prohráli 2:0.Po poločasové velmi důrazné domluvě se naši hráči zvedli a dokázali srovnat skóre na 2:2.Měli jsme i další šance, ale bohužel skončili těsně vedle nebo je se štěstím zlikvidoval domácí golman.Bohužel pár minut před koncem zápasu přišla střela z dálky a skončila v naší síti.Skore zápasu se zastavilo v náš neprospěch na stavu 3:2.Našim hráčům nezbývá než zvednout hlavu a poslední mistrovský zápas proti Poděbradům vyhrát a zakončit úspěšnou sezónu vítězstvím." (K.Dušek)

Trenér :Sandholc Zbyněk
Vedoucí:Dušek Karel

Jestřabí Lhota - Mšeno 1:2(1:0)
"Dnes 18.5.jsme sehráli velmi vyrovnané utkání na domácí půdě s mužstvem Mšena.První poločas jsme začali po větru,ale z několika šancí se nám podařilo využít pouze jednu.Poločas skončil výsledkem 1:0.Do druhé půlky jsme nastoupili s tím , že navýšíme náskok.Pokračující vyrovnané utkání skončilo bohužel prohrou 1:2,když hosté dvakrát během pár minut vsítili góly.Nám se i přes další šance nepodařilo hostující branku pokořit a když už se blížil konec zápasu ,tak na pronikajícího domácího hráče v pokutovém území byl faul.Nařízený pokutový kop bohužel domácí hráč neproměnil.Ale i tak musíme hráče za bojovnost pochválit." (K.Dušek)

Trenér:Sandholc Zbyněk
Vedoucí:Dušek Karel

Pšovka Mělník - Jestřabí Lhota 0:4 (0:1) -dohrávka

"Dnes 1.5. jsme zajížďeli na půdu Pšovky Mělník ,kde jsme sehráli odložené 1kolo.První poločas z naší strany byl velmi slabé úrovně.Jako když jsme zůstali celý první poločas v autobusu.Šance v první půli byli na obou stranách a nám se podařilo využít jednu z těchto nabídek ,narozdíl od domácích.POL. 0:1.V druhé půlce to z naší strany byl už jiný zápas a dokázali jsme to taky vyjádřit i dalšími góly a to třemi.Zápas jsme nakonec vyhráli 4:0.Teď starší žáci mají od mistrovských utkání malou pauzu a další mistrovské utkání sehrají doma dne 18.5.proti Mšenu od 10 hod."(K.Dušek)

Trenér:Sandholc Zbyněk
Vedoucí:Dušek Karel
Asistent:Věříš Pavel

Jestřabí Lhota - FC Mělník 7:1 (2:0)

"Dnes v sobotu 27.4. jsme sehráli domácí zápas s mužstvem FC Mělník. Hosté přijeli pouze o 10 lidech a začátek tomu nasvědčoval ,že naši hráči budou mít ulehčenou práci.Brzy jsme vedli 2:0 ,ale poté jsme přestali hrát a do poločasu už jsme žádný gól nepřidali.O poločase trenér musel v kabině zvýšit hlas a i toto hřmění a malý počet hráčů hostí mělo vliv na zvýšení skóre na konečných 7:1. Příští zápas to je ve středu 1.5. v 7h.45min. odjíždíme k odloženému zápasu do Mělníka na Pšovku." (K.Dušek)

Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel
Asistent: Věříš Pavel

SKP Mladá Boleslav - Jestřabí Lhota 0:2 (0:1)

"V neděli jsme zajížděli na půdu druhé SKP Mladá Boleslav.Naši hráči k zápasu přistoupili velmi zodpovědně a domácí hráče do vážnějších příležitostí nepustili.To co nezastavila naše obrana sebral náš brankář (Karban).Poločas jsme vyhráli 1:0 a ve druhém poločase jsme přidali pojistku na 2:0 a tím jsme si zajistili průběžné první místo.Příští kolo hrajeme doma v sobotu s FC Mělník od 10hod.přiďte povzbudit naše hráče." (Karel Dušek)

Trenér: Sandholc Zbyněk
Vedoucí: Dušek Karel

Jestřabí Lhota - Bělá pod Bezdězem 6:1 (5:0)

"V sobotu 13.4. jsme sehráli další kolo v 1A tř.s Bělou pod Bezdězem.I když výsledek utkání 6:1 pol.(5:0) pro Lhotu je příjemný,hra hlavně v druhém poločase se až tak moc nelíbila .Hráči pod dojmem poločasového výsledku a postavení Bělé v tabulce, neplnili to co měli a přenechali hru hostům.Toho se musejí v dalších utkání vyvarovat.V dalším kole v neděli 21.4.zajíždíme na půdu SKP Mladá Boleslav od 10"30hod.odjezd autobusu je ze hřiště v 8"30hod. " (K.Dušek)

Benátky nad/Jizerou : Jestřabí Lhota 0:0
Dne 6.4. jsme zajížděli na půdu posledních Benátek nad/Jizerou.Zápas jsme sehráli na nově vybudované UMT.Postavení domácích v tabulce,ale neodpovídalo jejich hře.Domácí byli v průběhu hry,lepším mužstvem než náš tým,jediné co domácím chybělo bylo zakončení.Je pravda,že jsme domácí do ničeho vážnějšího nepustili a mi jsme měli několik příležitostí ke skórování,ale bohužel bez přesného zakončení se vyhrát nedá.Někteří hráči si musí uvědomit,že o svůj trikot musí bojovat s větší vervou,nejen v zápase ale i o tréninku.Všem přeju hodně ,,fotbalového ,, v příštích kolech soutěže.
Trenér:Sandholc Zbyněk
Vedoucí:Dušek Karel
Příští týden v sobotu 13.4. sehrajeme domácí zápas s mužstvem Bělé p/Bezdězem od 10 hod. Přijďte podpořit naše hráče.

Dnes 30.3. jsme po odloženém kole začali jarní sezónu. Domácí zápas jsme sehráli s mužstvem Libiše.Utkání jsme začali slibně,kombinovali jsme po zemi a to také vyůstilo ve vedení,kdy dva góly vsítil v rozmezí tří minut Pleva Vojtěch (7¨'a 10').Poté jsme začali míč zvedat na horu a hra nebyla už tak pohledná.Ve druhém poločase jsme soupeře do vážnější situace nepustili a když po nátlaku na hráče hostí si hosté dali třetí gól ve 43'min. o výsledku utkání bylo rozhodnuto.
Trenér-Sandholc Zbyněk
Vedoucí-Dušek Karel
Asistent-Věříš Pavel
výsledek utkání- starší žáci Jestřabí Lhota- Libiš 3:0

V neděli 11.11.2012 jsme se utkali s mužstvem z popředí tabulky Velký Borek. Dá se říci,že jsme sehráli smolné utkání. Hosty jsme v prvním poločase pustili před domácí bránu minimálně,ale i to stačilo hostům aby vedli v poločase o dva góly.Jak v prvním tak ve druhém poločase jsme byli aktivnější,ale prosadit se nám z počátku nevedlo.V půlce druhého poločasu se nám povedlo snížit na 1:2 a v nastavení se povedl dobrý tah trenéra,když poslal na roh do vápna i domácího golmana Karbana,který hlavou zajistil alespoň remízu 2:2.Z pohledu domácího mužstva jsme bohužel dnes dva body ztratili.Chci za podzim poděkovat všem těm co se okolo Lhoteckého fotbalu pohybují,hráčům,trenérům,rodičům i divákům, bez kterých by fotbal nebyl fotbalem. Doufám,že se všemi se setkáme ve zdraví v jarní sezoně a dobré kondici po zimní přípravě.
vedoucí:KAREL DUŠEK trenér:SANDHOLC ZBYNĚK a vedení Sokola Jestřabí Lhota.

Dne 21.10.2012 jsme se utkali s týmem starších žáků Milovic.Postavení v tabulce by odpovídalo tomu,že zápas bude mít jednoznačný průběh,ale jak bývá nebylo tomu tak. Naši hráči nehráli vůbec dobře a tomu odpovídal také průběh prvního poločasu,kdy nás soupeř přehrával.Poločas nakonec skončil 0:0.O přestávce musela přijít v kabině nějaká bouřka.Hře to v druhém poločase malinko pomohlo ke zlepšení pohybu po hřišti a také přišly i branky, kterých bylo nakonec 5.Konečný výsledek tedy zní 5:0.Výsledek sice vypadá dobře,ale hra nic moc. Do příštího zápasu,který se hraje 3.11. ve Mšeně musejí hráči zlepšit hlavně přístup ke hře.Vedoucí:DUŠEK KAREL , Trenér:SANDHOLC ZBYNĚK

Dnes v neděli 14.10. jsme zajížděli na půdu FC Mělník,kde jsme se rozešli smírně 0:0. V první půli jsme byli aktivnější a měli i několik slibných příležitostí a střel.Ve druhé půli naše aktivita mírně klesla,díky tomu i , že jsme odjeli na utkání pouze s 13. hráči.A to se nám v první půli zranil po 15min. ještě jeden hráč.Ale po průběhu celého zápasu jsme s bodem zvenčí spokojeni.Hráči se musejí připravit na další zápas, který hrajeme v neděli doma od 10hod. s týmem Milovic.

Tuto neděli jsme se utkali s mužstvem SKP Mladá Boleslav na propújčeném hřišti ve Veletově.Ve velmi nepříznivém počasí jsme sehráli s prvním mužstvem tabulky skvělou partiji.Hráči odvedli skvělí výkon a v poločase jsme vedli 2:0.Ve druhém poločase jsme pokračovali v nastaveném trendu a přidali jsme ještě dva góly. Konečný výsledek 4:0.Dá se říci že jsme soupeře do ničeho nepustili za celý zápas.Hráčům a hráčkám patří dík za předvedenou hru .Příští týden zajíždíme na púdu FC Mělník kde v neděli budeme usilovat o další body.Autobus odjíždí ze hřiště v 7'45 min
Vedoucí :KAREL DUŠEK

"V sobotu 29.9.2012 jsme zajížděli na půdu Bělé pod Bezdězem, kde jsme poslední zápas prohráli. Dnes se nám výsledek velice podařil, i když hra nebyla podle našich představ. V první půli jsme byli lepším družstvem, ale ve druhém jsme iniciativu přenechali druhému mužstvu, hlavně ve středu pole. Domácí měli pouze 11 hráčů, my měli 3 na střídání. Celkově jsme kvalitou domácí přehráli a výsledek hovoří jasně, 6:1 (poločas 4:0). Výsledek by chtěl potvrdit příští týden ve Veletově, kde hrajeme SKP Mladá Boleslav. Pokud možno, přijeďte podpořit naše hráče."

"V prvním utkání jsme zajížděli na hřiště Poděbrad ,kde jsme bohužel předvedli velmi matný výkon a jako vedení jsme nemohli být spokojeni s předvedenou hrou ani s výsledkem.(0:5).

Ve druhém utkání na domácím hřišti jsme přivítali mužstvo Pšovky Mělník a utkání se nám povedlo jak výsledkem tak hrou,čemuž odpovídá i skore zápasu 5:0.

V zatím posledním utkání jsme zajížděli na horkou půdu Libiše ,což se také potvrdilo. I když jsme odjížděli bez 5 hráčů základní sestavy,ujali jsme se vedení po hlavičce Vojty Jóna.Bohužel se nám vítězství udržet nepodařilo a minutu před koncem zápasu jsme obdrželi gól. Hráčům musíme poděkovat i přes nepřízeň rozhodčího,který nám neuznal v prvním poločase regulérní gól.Dokonce nám vykázal ze střídačky jak hlavního trenéra p.Sandholce tak p.Kubíčka (1:1).

Příští týden hostíme doma Benátky n/j (neděle)." (Karel Dušek)

(c)2014 Wendy