** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Naše A-mužstvo po domácí výhře 2:1 nad AFK Pečky, kdy rozhodl útočník Ondra Martínek a také, svým premiérovým gólem Fanda Dvořák, zavítá do Semic. Dokážeme navázat na dobré výkony z minulých zápasů?


Semice, ležící pár kilometrů od města Lysá nad Labem, se aktuálně drží na druhé pozici v tabulce, se ztrátou čtyř bodů na první celek. Na kontě mají z osmi zápasu – 5 výher, 2 remízy a jedinou prohru. Jediným přemožitelem v této sezóně byl právě lídr tabulky – Městec Králové (2:0). V posledním kole vyválčili na hřišti v Plaňanech bod, kdy v poslední minutě vyrovnal kapitán týmu Jan Kamlach (z pokutového kopu) na konečných 3:3. To je však nemusí moc mrzet, se vstřelenými 30 góly se mohou pyšnit titulem nejgólovějšího mužstva soutěže. Zároveň kapitán týmu, společně s útočníkem Petrem Rychtaříkem jsou nejlepšími střelci týmu (6 gólů). O gól méně má na svém kontě záložník Štěpán Jareš.

Jestřabí Lhota do zápasu bude vstupovat z 8. místa tabulky s celkovým počtem 11 bodů.

Utkání se hraje v neděli. Výkop zápasu je naplánován na 15:30. Hlavním rozhodčím bude Roman Pomykáček. Na stranách mu budou pomáhat Lubomír Remenec a Petr Zuskin. Delegátem bude Ladislav Míka. Přijeďte podpořit náš A-tým! Budeme se na Vás těšit.

(c)2014 Wendy