** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Lhotecké A-mužstvo drželo s favoritem utkání krok, bohužel nakonec prohrálo gólem z poslední minuty.

Utkání mělo od začátku vysoké tempo, velkou převahu měli domácí, kteří hodně kombinovali a určovali tím tempo utkání. Kombinační hra přinesla domácím ovoce až v 19. minutě, kapitán Kamlach si vyměnil míč s Vavrouškem a druhý jmenovaný střelou podél gólmana Karbana dal svému týmu vedení 1:0. Hra se poté lehce zpomalila, Semice hodně hráli na lhotecké půlce, ale mimo střel vysoko nad branku a jedné rány do břevna se z jejich strany nic neurodilo, Lhota těžila z brejkových situací a rychlého ofenzivního dua Robovský – Martínek. Ani jedna ze situací nebyla využita ve prospěch Lhoty, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Semice.

,,Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit tak, že změníme úplně vše. Ať už nasazení, bojovnost či tempo hry“, zavelel hrající trenér Záhora a jak řekl, tak se stalo. První velkou šanci měl na kopačkách Ondřej Martínek, ale nemířil přesně. Následovali šance Krupky a Robovského, ani jedna ze situací nebyla s úspěšným koncem. To, co se nepovedlo předešlým, se povedlo v 50. minutě. Rohovým kopem dostal možnost ke srovnání Záhora, vysoký míč směřující na zadní tyč si ke smůle domácích srazil do vlastní brány obránce Kudrna – 1:1! Lhota se ve druhé půli prezentovala naprosto jiným fotbalem. Šance na otočení zápasu měla, naštěstí pro Semice nebyly využity. To samé platí pro Semice, a i se stejným koncem, kdy nebyla proměněna valná většina příležitostí ke vstřelení branky a navrácení vedení pro své mužstvo. Proměněná šance k navrácení vedení pro Semice přišla, pro Lhotu v tu nejméně vhodnou chvíli. Ve čtvrté minutě nastavení vystřelil vítězství Semic Štěpán Bříza, a i kvůli tomu se naši fotbalisté vraceli domů s hořkou pachutí porážky.

Sestava:
Karban – Mikeš, Klička (K), Švanda – Robovský, Záhora, Vlasák, Krajíček (15.), Dvořák (66.) – Krupka, Martínek
Lavička:
Rozumný (15.), Černý, Kubíček (66.)

ŽK: Kudrna (63.), Rychtařík (87.), Hylmar (90.) – Robovský (72.), Vlasák (83.), Karban (90.)
Rozhodčí: Roman Pomykáček – Lubomír Remenec, Petr Zuskin
Delegát: Ladislav Míka
Počet diváků: 130

Jak hodnotí utkání a výkon rozhodčích lhotecký trenér Záhora?
,,Tak nevím jak bych začal. Asi v prvé řadě bych chtěl pochválit a poděkovat všem Lhoteckým hráčům, kteří se na tomto zápase podíleli a samozřejmě též i fanouškům, kteří nás jeli podpořit, díky. První poločas byl takový neurovnaný foukal silný vítr, bylo z naší strany hodně ztrát a nepřesnosti z kterých vlastně soupeř vytěžil první gól. Nyní bych se chtěl vyjádřit k pánům rozhodčím. To, co jsem dnes zažil, jsem opravdu ještě nikdy neviděl na vlastní oči. Člověk hraje fotbal pro radost, že ho to baví, věnuje tomu svůj volný čas, jede 80 km na zápas a tam se dočká takovéto šaškárny. Pokud jsou lidé, co byli na zápase v Semicích aspoň trochu soudní, tak museli také kroutit hlavou. Ale to, co předvedl pan rozhodčí Roman Pomykáček, to jsem ještě nezažil, takový zářez. Jasná penalta pro nás za stavu 1:1. O 2 metry vysunutá z vápna, ve vápně jasná rýha od skluzu protihráče na našeho. A hlavně 32 faulů které pískl proti nám, z nichž minimálně 28 vůbec nebylo, to je velká ostuda. Takto mladý rozhodčí by měl vyšlapovat, aby to někam dotáhl a ne takhle. Asi nemá už jiné ambice. Doufám, že pan delegát, který byl pozván na tento zápas zasáhne a potrestá tohoto rozhodčího, protože chudáci další týmy, co ho tu schytají. Jinak zápasu by slušela remíza, nebýt tohoto pána.“

Děkujeme Semicím za kvalitní zápas a s přáním velkým počtem bodů v dalších zápasech se těšíme na jejich výlet do našeho lhoteckého sportovního areálu.

Následující utkání odehrajeme doma, kdy vyzveme celek ze Sadské. Hracím termínem je neděle (22. října) v 15:30.

(c)2014 Wendy