** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Utkání s posledním týmem tabulky skončilo nerozhodně 1:1. Za Lhotu srovnával Daniel Záhora.

Do utkání Lhota nevstoupila moc dobře, byla zpočátku opařená dobrým nástupem Sadské. Sadská byla nebezpečná a využívala rychlé útoky spolu se standartními situacemi, jednu z nich využila. Po dobře zahraném rohovém kopu si našel v houfu těl letící míč David Čemus a hlavou dopravil kulatý nesmysl za záda Luboše Karbana – 1:0 pro Sadskou. Lhotu to však nepoložilo a začala dobývat Sadskou tvrz. I přes narůstající tlak a zvyšující se tempo zápasu se domácí nedočkali vyrovnání, a tak se šlo do kabin za nepříznivého stavu pro Lhotu.

Druhý poločas započal stejně jako v Semicích, Lhota vlétla na Sadskou jako uragán. Po dvou minutách druhé půle se z levé strany prosmýkl mezi obránci soupeře do středu hřiště D. Záhora, a z hranice vápna přízemní střelou do protipohybu gólmana srovnal. Sadská poté pokračovala v zodpovědné defenzivě, Lhota nadále dobývala házenkářským způsobem – z jedné strany na druhou a zpět. Bohužel bez střely na bránu. Ve zbytku utkání se hra hodně kouskovala, ať už fauly, či střídáními.

Sestava:
Karban – Švanda, Klička (K), Mikeš – Kubiček, Záhora, Vlasák, Dvořák, Krajíček – Krupka (61.), Martínek
Na lavičce:
Rozumný (61.), Fejt a Čáslavský

ŽK: D. Záhora (84.), Vlasák (85.), Rozumný (89.), Kubíček (90.) – Havlík (44. + 85.), Pokorný (63.)
ČK: Havlík (85.)
Rozhodčí: Jaroslav Stumpf – Leoš Hanák a Michal Boček
Počet diváků: 80

Pozápasový komentář trenéra Daniela Záhory:
,,Zápas se Sadskou hodnotím jako nepodařený. Prvních 15 minut jsme snad byli ještě hlavami v kabině. Takže 1:0 pro hosty. Po obdrženém gólu už jsme zase zapadli do správných a hráli jsme kombinačně. Šance jsme si vytvářeli, ale ne a ne dát gól. A to je právě to, co nás trápí - nedáváme góly. Chybí nám prostě střelec, který bude dávat góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a hned po pár minutách mi pěkně přihrál Krajíček a já vyrovnal na 1:1. Vypracovali jsme si ještě pár šancí, ať už Dvořák, Krajíček či Martínek, ale bohužel bez gólu. Bohužel, je to velká ztráta bodů.“


Příští utkání Lhota zajíždí k lídrovi, představí se v Městci Králové. Zápas se odehraje v neděli 29. října. Čas výkopu je naplánován na 14:30.

(c)2014 Wendy