** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Náš A-tým prověří aktuální lídr tabulky z Městce Králové, který je doma neporažený. Dokáže naše mužstvo vyloupit pevnost Městci Králové?

Městec Králové zažívá snovou sezónu. Z deseti zápasů prohráli pouze jeden, ve zbylých devíti se radovali ze tří bodů. Tato skutečnost jim tvoří sedmibodovou rezervu na druhé Semice. Jediný přemožitel nese jméno Rožďalovice. Městec Králové na utkání v Rožďalovicích nebude vzpomínat v dobrém, kvůli gólu z úvodu utkání odjížděli s prázdnou. A také to byl jeden z pěti gólů, který tuto sezónu inkasovali. Nejvíce inkasovaných gólů v zápase byl jen jeden gól, a to díky skálopevné obraně. Avšak ani jejich útok není k zahození. Za deset zápasů dokázali vstřelit úctyhodných devětadvacet branek. Nejvíc branek z týmu má na svém kontě kanonýr Tomáš Vobořil, z 29 zásahů Městce má podíl na sedmi gólech. V posledním zápase si hladce poradili s Plaňany, kdy se hned čtyřikrát zapsali do gólových statistik a odváželi si společně s výhrou 4:0 také dobrou náladu z výkonu.

Aktuálně se nacházíme po remíze se Sadskou na 10. pozici. Uhráli jsme 12 bodů. Můžeme se však pyšnit třetí nejlepší obranou v soutěži, inkasovali jsme 17 gólů. Druhá nejlepší obrana je z Rožďalovic, inkasovali o gól méně než Lhota. A první je zmiňovaná obrana Městce Králové.

Hlavním rozhodčím bude Miroslav Garaja. Otto Kovář a Jan Mrkvička mu budou asistovat.

Výkop utkání je v neděli 29. října ve 14:30 na hřišti Městce Králové. Budeme rádi, když přijedete naše muže podpořit!

(c)2014 Wendy