** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Náš A-tým vybojovalo bod s Vykání, krásnou ranou se prezentoval Záhora.

Vykáň se od začátku utkání prezentovala jako dost defenzivní tým a také se jí tato taktika nevyplatila. Ondřej Martínek krásným gólem rozvlnil síť a tak otevřel gólový účet tohoto utkání, v tu dobu běžela čtvrtá minuta utkání. Vykáň se však nenechala zahanbit a dokázala rychle odpovědět, její šance však zůstaly bez gólové tečky. Gólová tečka přišla až ve 33. minutě. Vyrovnání zařídil David Šplíchal. Obecně hra se dost vyrovnala a zápas měl dobré tempo. Poločasové skóre bylo 1:1.

Druhý poločas měl stejné tempo. Šance měla jak Lhota, tak i Vykáň. Jedna velká šance přišla v 65. minutě. Z cca 30 metrů se napřáhl Daniel Záhora, jeho rána letěla velmi rychle a zapadla přesně pod břevno – 2:1! Na tuto parádu mohli navázat další střelci, ty však vychytal vykáňský brankář. A lhotecké hráče můžou neproměněné šance mrzet, v 78. minutě přišlo vyrovnání. Jeden z nejstarších hráčů vykáňské sestavy, Martin Dlouhý, vyslal na gólmana Karbana ránu, na kterou byl i on krátký. V poslední desetiminutovce se rodily šance a díky gólmanům skončilo utkání smírně 2:2.

Sestava:
Karban – Mikeš, Klička (K), Švanda – Robovský, Dvořák, Vlasák, Záhora, Kubíček – Martínek (80.), Krajíček (59.)
Na lavičce:
Rozumný (59.), Černý (80.), Krupka a Málek

ŽK: Záhora (21.), Vlasák (88.) – M. Kočí (67.), Huráb (88.)
ČK: žádná
Rozhodčí: Václav Pudil – Petr Poklop, Jiří Volenec
Počet diváků: 60

Děkujeme vykáňskému celku za utkání a držíme jim palce do dalších zápasů!

Lhotecké A-mužstvo se v posledním kole podzimní části ročníku podívá do Býchor. Duel se bude hrát v neděli 12. listopadu od 14:00.

(c)2014 Wendy