** Rozpisy sezóny-podzim 2023 na našem Webu ** Probíhají stálé nábory do všech mládežnických kategorii v klubu !**

Naše A-mužstvo čeká poslední domácí podzimní utkání. Soupeřem bude Čechie Vykáň. Dokážou se naši fotbalisté rozloučit výhrou?

Čechie Vykáň – sedmé místo v tabulce. Vykáňskou Achillovou patou jsou utkání na hřištích soupeře. Z šesti venkovních zápasů si domů odvezli pouhé dva body. První bod vyválčili v Ostré za remízu 2:2 a druhý bod dokázali vybojovat s rezervou Velimi. Sice v posledním utkání dokázali udolat Plaňany a připsat si tři body do tabulky, avšak vykáňské výsledky jsou jako na houpačce. Výhra, prohra, výhra, prohra a prohra – to jsou poslední zápasy Vykáně. Dalším problémem vykáňského celku je velký počet inkasovaných branek. 35 branek – to dává vykáňské obraně titul s názvem „čtvrtá nejhorší obrana soutěže“. I s útokem to není moc dobré. Říkáte si, že vstřelit 29 gólů není vůbec špatně, ale z těchto gólů dali osm branek Pečkám a sedm branek předposlední Sadské. Bůh ví, kde by se nacházeli bez těchto dvou kanonád…

Naše mužstvo se po prohře 3:6 v Městci přiblížilo dolním patrům tabulky. Nyní je na jedenáctém místě. V průběhu sezóny jsme dokázali nasbírat vcelku dvanáct bodů.

Nedělní utkání má výkop po rezervě, tedy ve 14:00. My u toho budeme, a Vy?


(c)2014 Wendy